Naantalin alueen joulupuukeräys

Naantalin alueen joulupuukeräys

Lions Club Naantali-Raisio organisoi yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistysten sekä alueen muiden LC-klubien kanssa tänä vuonna Joulupuu-keräyksen.

Keräys järjestetään jo seitsemännen kerran. Hyväntekeväisyyskeräys toteutetaan 28.11.-10.12.2016 välisenä aikana. Ideana on tarjota ihmisille ja yrityksille helppo tapa saada hyvä joulumieli ja levittää sitä eteenpäin.

Hyväntekeväisyysprojekti on kerännyt vuosittain Naantalin, Raision ja Maskun vähävaraisille lapsiperheille lähes 2 000 lahjaa ja 300 ruokalahjakorttia. Apua jouluilon saavuttamiseksi tarvitaan taas tänä vuonna. Jouluilon jakaminen oman paikkakunnan lapsiperheille on keräyksen avulla todellakin hyvin helppoa. Valitse kuusesta mieleinen lahjansaajan kortti (esim. poika 11 v), hanki lahja valitsemallesi lapselle, paketoi lahja ja kirjoita korttiin, mitä lahja sisältää. Kiinnitä kortti lahjaan ja tuo se Joulupuu -keräyspisteeseen 10.12. mennessä.

Joulupuun löydät K-supermarket Raisio Centeristä, Raision Myllyn Prismasta, K-supermarket Ukko-Pekasta Naantalista, K-market Maskusta sekä Rymättylässä Osuuspankista ja Kahvila Tuulisolmusta.

Keräykseen voivat osallistua kaikki – sekä yksityishenkilöt että yritykset. Lahjojen lisäksi voi joulumieltä jakaa perheille myös ostamalla Joulupuu-kauppiailta ruokalahjakortteja.

Lions Club Naantali-Raision ja MLL:n vapaaehtoiset hoitavat lahjojen keräyksen ja lajittelun. Raision, Naantalin ja Maskun sosiaalitoimi sekä seurakuntien diakoniatyö huolehtivat lahjojen jakamisesta perheille.

Joulupuu -keräyksessä yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja aito välittäminen. Joulupuu tuo hyvän mielen lahjojen antajille, keräyksessä mukana olleille tahoille ja ennen kaikkea pienille lahjan saajille perheineen.

Lähde mukaan auttamaan ja jakamaan hyvää joulumieltä!