Naantalin joulukadun avaus

Naantalin yrittäjät avasi joulukadun Naantalissa

Naantalin Yrittäjät avasivat perinteisen Joulukadun 23.11.2016. Tapahtuma houkutteli paikalle runsaasti väkeä niin Naantalista kuin Porista ja Uudestakaupungista asti. Joulupuuroa juhlavieraille olivat yrittäjien kanssa jakamassa Suopellon koulun oppilaat. Tarjottavaa riitti tuhannelle ensimmäiselle kävijälle. Joulukadun avauspuheet pitivät Naantalin Yrittäjien puheenjohtaja Kristiina Sunell sekä Naantalin Matkailun Tarja Rautiainen.

ValokuningatarSumuista ja tuulista marraskuun iltaa kirkasti Naantalin Energian tarjoama torin ja Tullikadun jouluinen valaistus. Valo toistui teemana myös Naantalin seurakunnan kirkkoherra Jani Kairavuon tervehdyspuheen teemassa, vuoden 2016 Tuikun Leena Salon palkitsemisessa sekä Naantalin valokuningatar Anna Merimaan kruunajaisissa. Iloista ohjelmaa tarjosivat Naantalin Laulajat, Naantalin Teatteri, Naantalin Voimistelijat sekä talviuniltaan herätetyt Muumipeikko, Pikku Myy ja vuoden 2016 Unikeko Lassi Lähteenmäki.