Naantalin Yrittäjät ry valitsi vuoden 2018 hallituksen

Kristiina Sunell, puheenjohtaja 2016-2017 ja Sanna Pennanen, puheenjohtaja 2018 –

Naantalin Kylpylässä 25.9.2017 pidetyssä vuosikokouksessa Naantalin Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin Sanna Pennanen (Naantalin Kuntokeskus). Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Päivi Heikkilä (NTP Kotipalvelu), Matti Holmaranta (Apuvoima), Leena Horsma-Alho (Tilitoimisto Leana), Sari De Nier (Juhlakupla) ja Lauri Haukka (Haukantupa). Hallituksen kokoonpano edustaa hyvin eri toimialoja ja saaristokaupungin osia Naantalin kantakaupungissa toimivista yrityksistä aina Merimaskuun ja Velkualle.

Yhdistys kiittää nykyistä puheenjohtajaa, Kristiina Sunell’ia, monivuotista sihteeriä Mirkka Peltolaa ja varapuheenjohtaja Mika Jalovaaraa heidän pitkään paikallisyhdistyksen ja yrittäjyyden puolesta tekemästään työstä.  Sunell jatkaa Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n hallituksen jäsenenä,  Jalovaara edelleen varajäsenenä.