Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Facebook pienyrittäjän markkinointikanavana

28.9.2017 @ 13:30 - 16:00

Huomaathan, että tapahtuma vaatii ilmoittautumisen Lyytissä: https://www.lyyti.in/somekoulutus_naantali 24.9.2017 mennessä!

”Facebook on sosiaalisen median kanavista ylivoimaisesti tehokkain, jolla myyntiä voidaan saada lisää. Pienyrityksen resurssit ovat rajalliset, ja sen vuoksi tekeminen kannattaa keskittää yhteen kanavaan, joka tuottaa tulosta. Vain harvan yrityksen resurssit riittävät monien eri kanavien ylläpitoon. Pitkän kokemukseni mukaan Facebook on se kanava, johon useimpien kannattaa keskittyä tosissaan, koska se on edullista ja tehokasta. Kokemukseni mukaan Facebook tuottaa parasta tulosta.”

”Facebook-markkinoinnin lisäksi sähköpostimarkkinointi on käytännössä ilmaista Mailchimp-uutiskirjeohjelmalla. Mailchimp-ohjelmalla luotu sähköinen uutiskirje kannattaa ottaa heti käyttöön ja yhdistää se toimimaan Facebookin kanssa.”

Koulutuksessa käydään läpi:

– miten Facebookissa tehdään maksullista markkinointia (näytän käytännössä miten mainonta käynnistetään ja miten mainokset luodaan)

– minkälainen on hyvä mainos

– mikä on tuloksellisin ja edullisin tapa mainostaa

– miksi sähköpostimarkkinointi on niin tehokasta (näytän todellisia esimerkkejä, mitä on tehty ja mitä niillä on saavutettu)

– miten Facebook ja sähköpostimarkkinointi tukee toisiaan

– miten Facebookissa voit kerätä asiakkaita sähköpostimarkkinointia varten

– paljon esimerkkejä ja vinkkejä lisätä myyntiä

Maarit Fellman on kouluttaja, yrittäjä, verkkokauppias ja digimarkkinoinnin asiantuntija.

Hänellä on pitkä kokemus markkinoinnista ja digitaalilisten markkinointikeinojen käyttämisestä. Maarit tekee itse omien yritystensä markkinointia ”kädet savessa” joka päivä, eli hän hallitsee asiat käytännön tasolla – miten saavutetaan mahdollisimman hyviä tuloksia. Hän on kouluttanut satoja yrittäjiä hyödyntämään digimarkkinoinnin mahdollisuuksia. Lue lisää: Maarit Fellman / Intoo Koulutus www.intoo.fi

Koulutus on innostava ja sisältää aitoja esimerkkejä, ideoita ja vinkkejä joita voit heti hyödyntää.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja tapahtuman mahdollistaa Turku Science Park Oy sekä Y2-hanke yhteistyössä Naantalin yrittäjien kanssa.

Viimeinen päivä ilmoittautua 24.9.2017. Lisätietoja antaa: sonja.hyrynsalmi@turkusciencepark.com

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
28.9.2017
Aika:
13:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
Naantali, 21110 Suomi

Järjestäjä

Turku Science Park