Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten valmistautua EU:n tietosuoja-asetukseen?

5.9.2017 @ 13:30 - 16:00

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 28.8 tämän tekstin lopussa olevasta linkistä.  Tilaisuus on ilmainen ja kaikille avoin, tervetuloa!

Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntö uudistui, kun yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan 24. toukokuuta 2016. Tietosuoja-asetusta sovelletaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen 25. toukokuuta 2018 alkaen, jolloin henkilötietojen käsittelyn on oltava tietosuoja-asetuksen mukaista.

Toukokuun deadline lähenee, mutta vasta nyt moni yritys herää huomaamaan, että asetusmuutos koskee myös heidän liiketoimintaansa! Syksyn ensimmäisessä SparkUp goes Naantali -tapahtumassa pureudutaankin tähän ajankohtaiseen aiheeseen asianajotoimisto Lukander Ruoholan HTO Oy:n Tatu Kulmalan johdolla. Iltapäivän aikana käydään läpi keitä asetusmuutos vaikuttaa ja miten siihen voi varautua.

Tatu Kulmala on erikoistunut erityisesti ICT- ja teknologiateollisuudessa toimivien yritysten sopimus- ja yhtiöoikeudellisten sekä immateriaalioikeuksia koskevien toimeksiantojen hoitamiseen. Hän avustaa asiakkaita erityisesti yritysjärjestelyissä, lisensoinnissa, palvelu- ja jakelusopimusten laatimisessa, yhteistyö- ja ulkoistushankkeissa sekä immateriaalioikeuksien suojaamiseen ja puolustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kulmala avustaa asiakkaita myös sopimusriidoissa ja julkisissa hankinnoissa.

Tatu Kulmala lisäksi kouluttaa ja luennoi sopimus- ja teknologiaoikeuteen liittyvistä aiheista.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja tapahtuman mahdollistaa Turku Science Park Oy sekä Y2-hanke.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.8. mennessä: https://www.lyyti.in/EUtietosuojaasetus

Tiedot

Päivämäärä:
5.9.2017
Aika:
13:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Naantalin Kylpylä
Matkailijantie 2
Naantali, 21110 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Turku Science Park