Toni Forsblom on vuoden 2017 Tuikku- palkinnon saaja

Perinteinen Joulukadun avajaisjuhla sujui myrskyisestä säästä huolimatta lämpimissä tunnelmissa. Naantalin Energian tarjoamat joulukadun valot sytytti Toni Forsblom. Yrittäjien tarjoaman joulupuuron, glögin ja grillimakkaran lisäksi yleisö sai nauttia runsaasta ohjelmasta: Naantalin Voimistelijoiden esityksistä, tonttukulkueesta ja tunnelmallisista joululauluista. Olipa Pikku Myy saanut Muumipeikonkin heräämään toviksi talviuniltaan. Lasten iloksi myös Joulupukki & Joulumuori vierailivat torilla.

Naantalin Yrittäjien puheessa yhdistyksen puheenjohtaja Kristiina Sunell korosti perinteiden ja yhteisöllisyyden arvoa aurinkokaupungissamme. Naantalin kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Jouni Mutanen, seurakunnan puheen piti pastori Annukka Lindberg.

Joulukadun avajaisiin kuuluu Tuikku-palkinto. Vuoden Tuikun saa henkilö, joka omalla olemuksellaan valaisee ympäristöään ja tekee sydämestään vapaaehtoistyötä naantalilaisten hyväksi. Tuikku tunnetaan reilusta ja aidon positiivisesta asenteestaan. Vuonna 2017 Tuikku-palkinnon sai Leena Salo ansioistaan kulttuurin, musiikin ja Tuhkamarkkinoiden hyväksi. Tänä vuonna Tuikuksi valittiin Toni Forsblom erityisesti Hyvä Huuto- tempauksesta sekä jatkuvasta työstään nuorten ja lasten puolesta sekä liikunnallisten harrastusten tukemisesta.

Joulukadun avajaiset juonsi Janica Vilén Seutusanomista. Naantalin Yrittäjät kiittää kaikkia avajaisiin osallistuneita hienosta tunnelmasta. Joulun odotus alkakoon!