Yrittäjägaalassa 2.12.2017 juhlittiin Naantalin ja Rymättylän yrittäjiä

Messukeskuksessa järjestetty näyttävä Yrittäjägaala houkutteli tänä vuonna paikalle noin 900 yrittäjää Varsinais-Suomesta. Vuosittaisessa juhlatapahtumassa julkistetaan myös Vuoden Yrittäjät. Naantalin alueella toimii kaksi Suomen Yrittäjiin kuuluvaa paikallisyhdistystä: Naantalin Yrittäjät ry sekä Rymättylän Yrittäjät ry. Kummaltakin alueelta valittiin Vuoden Yrittäjä.

Naantalin Vuoden  Yrittäjäksi valittiin jo 70-vuotias Naantalin Rakennuspuu Oy, joka sai runsaasti puoltoja laajalta asiakaskunnaltaan.

Eino Lepistön perustama, alunperin Halkosaha Oy, sittemmin Naantalin Rakennuspuu Oy, toimii Taimossa ja sen asiakaskunta on koko saariston alueelta, jonne yritys toimittaa puutavaran lisäksi muuta rakennus- ja rautakauppa-alan tuotteita omalla kalustollaan.  Nykyiset yrittäjät Kari Saarialho ja Mikko Hongisto iloitsevat juhlavuodesta: Suomen itsenäistymisestä tulee 100 vuotta, yrityksen perustamisesta 70 vuotta ja  yrittäjyysvuosiakin on tasan kympin verran.

Siinä missä Naantalin Rakennuspuun vahvuus on paikallistuntemus, Rymättylän Yrittäjät ry:n jäsenyritys Symotec on kansainvälinen. Yli 50 % sen tuotteista menee vientiin.

Symatec’in tuotanto perustuu metallilangan suoristamiseen, katkaisemiseen, tyssäämiseen, prässäämiseen, taivuttamiseen ja valssaamiseen. Käytettäviä raaka-aineita ovat sinkitty, ruostumaton sekä haponkestävä teräs ja uusimpana titaani. Yhtiön toimitusjohtaja on Mikko Heinonen, tuotantopäällikkö Marko Vatanen.

Onnittelemme palkinnon saaneita yrittäjiä ja yrityksiä – kummatkin ovat tunnustuksensa reilusti ansainneet!